Οχήματα - ΑΧΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική λαμβάνοντας υπόψη το ιδιαίτερα αρνητικό οικονομικό κλίμα που βιώνει ο Έλληνας καταναλωτής, αλλά και τη γενικότερη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, παραμένοντας συνεπής στην πελατοκεντρική της προσέγγιση, προχώρησε στην επανατιμολόγηση της κάλυψης της Αστικής Ευθύνης Αυτοκινήτων, δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις για απόκτηση ασφάλισης αυτοκινήτου με προσιτό ασφάλιστρο.

Συγκεκριμένα από την 1η Απριλίου 2011 η ΑΧΑ εισήγαγε νέο τιμολόγιο που εξασφαλίζει χαμηλότερο ασφάλιστρο σε παλαιούς και νέους πελάτες. Οι μειώσεις για τους παλαιούς ασφαλισμένους Επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης οχημάτων ανέρχονται σε ποσοστό μέχρι και 15%, ενώ για τους νέους πελάτες οι μειώσεις φθάνουν μέχρι και 20% στα Επιβατικά Ιδιωτικής Χρήσης οχήματα και μέχρι 10% στις υπόλοιπες κατηγορίες οχημάτων.

Επιπρόσθετα, η ΑΧΑ προσφέρει ευνοϊκότερη τιμολόγηση των μοτοσικλετών μειώνοντας περαιτέρω το ασφάλιστρο εφόσον ικανοποιούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Με αυτό τον τρόπο, πελάτες της ΑΧΑ, ηλικίας άνω των 35 ετών, που οδηγούν μοτοσικλέτα υψηλού κυβισμού (άνω των 250cc) για προσωπική χρήση, επιβραβεύονται για τη συνεργασία τους με την Εταιρία εξασφαλίζοντας σημαντική μείωση του ασφαλίστρου.

Οι παραπάνω μειώσεις αποτελούν την αρχή μιας σειράς ενεργειών για την επανεξέταση της τιμολογιακής πολιτικής της Εταιρίας στην ασφάλιση Αυτοκινήτου, έχοντας ως στόχο την παροχή ιδιαίτερα ανταγωνιστικών προτάσεων σε επιλεγμένα τμήματα της αγοράς, αλλά και τη διακράτηση των ασφαλισμένων που την έχουν εμπιστευθεί ήδη για την ασφάλιση του οχήματός τους.

Η τιμολόγηση στην ασφάλιση Αυτοκινήτου γίνεται με την αξιοποίηση της τεχνογνωσίας και εμπειρίας της ΑΧΑ από άλλες χώρες της Μεσογείου, όπου κατέχει ηγετική θέση στην Ασφάλιση Αυτοκινήτου.



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
www.s-kad.gr /www.skad workshop.gr | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes