Ασφάλεια Κτιρίου - Περιεχομένου Επιχείρησης

Η ανάγκη της απόλυτης ασφάλειας του κτιρίου και του περιεχομένου της επιχείρησής σας, από ένα πλήθος φυσικών και όχι μόνο κινδύνων, αποτελεί πλέον ένα από τα πρώτα μελήματα κάθε επιχειρηματία.

Τα προγράμματα ασφάλισης επιχείρησης δίνουν τέλος στην ανασφάλειά σας.
Κι αυτό γιατί, είναι σχεδιασμένα για να σας παρέχουν απόλυτη προστασία τόσο για το κτίριο όσο και για το περιεχόμενό του από κάθε κίνδυνο.

Τα προγράμματα ασφάλειας επιχείρησης περιλαμβάνουν ένα εύρος καλύψεων που αφορούν τόσο την προστασία της επιχείρησης από πυρκαγιά που μπορεί να προκληθεί από αμέλεια, κεραυνό, έκρηξη, βραχυκύκλωμα, δάσος, όσο και από φυσικές καταστροφές όπως πλημμύρες, θύελλες, καταιγίδες, χιόνι, χαλάζι, παγετός.
Επίσης παρέχουν ασφάλεια στην επιχείρησή σας από τον κίνδυνο κλοπής, ληστείας ταμείου, τρομοκρατικών ενεργειών, απεργιών, πολιτικών ταραχών, κακόβουλων βλαβών.
Οι παροχές όμως δεν σταματούν εδώ.

Τα προγράμματα ασφάλειας κτιρίων και επιχειρήσεων, προφυλάσσουν την επιχείρησή σας από τον κίνδυνο διαρροής ή θραύσης σωληνώσεων, πρόσκρουση οχήματος, θραύση των κρυστάλλων των βιτρινών, αστική ευθύνη μετάδοσης πυρκαγιάς σε τρίτους, απώλεια εισοδήματος, ακόμη και ζημιές από σεισμό.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
www.s-kad.gr /www.skad workshop.gr | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes