προγρ. Ομαδικής Ασφάλισης - ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ


Η καρδιά της Επιχείρησης είναι οι άνθρωποί που την απαρτίζουν. Η μέριμνα για ομαδική ασφάλιση είναι εγγύηση για την ίδια την επιχείρηση αφού αγκαλιάζει χωρίς διακρίσεις όλους τους ανθρώπους της. Με την κάλυψη της ομαδικής ασφάλισης οι εργαζόμενοι ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον τους στην επιχείρηση, γεγονός που αποδεδειγμένα τους κάνει πιο παραγωγικούς.


Η οποιαδήποτε αύξηση καλυτερεύει απλώς το σήμερα ενώ δίνει στον εργαζόμενο τη δυνατότητα να αποκτήσει περισσότερα αγαθά. Η ομαδική ασφάλιση όμως καλυτερεύει το σήμερα και το αύριο ενώ δίνει στον εργαζόμενο τη δυνατότητα να αποκτήσει τη σιγουριά, την ηρεμία, το αίσθημα ασφάλειας, που μόνο η Εθνική μπορεί να προσφέρει τόσο αποτελεσματικά.

Η Ομαδική Ασφάλιση της Εθνικής Ασφαλιστικής καλύπτει τον εργαζόμενο όλο το 24ωρο με:

Ασφάλιση Ζωής και Αναπηρίας
Ασφάλιση Ατυχημάτων
Ασφάλιση Εισοδήματος από Ανικανότητα για εργασία
Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη από οποιαδήποτε αιτία
Πρωτοβάθμια Περίθαλψη
Νοσοκομειακή Περίθαλψη στην Ελλάδα και το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Ταξιδιωτική Βοήθεια
Ειδικά προγράμματα ασφάλισης δανειοληπτών, κατόχων πιστωτικών καρτών κτλ.
Πρόσθετη σύνταξη ή εφάπαξ
Επιπλέον η Ομαδική Ασφάλιση μπορεί να καλύψει τις οικογένειες των εργαζόμενων και φυσικά τον ίδιο τον επιχειρηματία.

Η ομαδική ασφάλιση παρόλο που προσφέρει τόσα πολλά, στοιχίζει κυριολεκτικά ελάχιστα γιατί το ασφάλιστρο αναγνωρίζεται από την εφορία σαν παραγωγική δαπάνη της επιχείρησης.
Η Ομαδική Ασφάλιση δεν είναι ένα τυποποιημένο πρόγραμμα αλλά ένα πρόγραμμα που δημιουργείται από έμπειρα στελέχη ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες της ασφαλιζόμενης επιχείρησης.
Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ με την πολύχρονη εμπειρία της, το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της και τις σύγχρονες προσφερόμενες υπηρεσίες της που έχουν πιστοποιηθεί από τον ΕΛΟΤ με ISO 9001:2000, παρέχει τις ασφαλιστικές αυτές υπηρεσίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Η Εθνική προκειμένου να αντιμετωπίσει ΑΜΕΣΑ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ τις ασφαλιστικές ανάγκες των πελατών της, δημιούργησε ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛ. 210 9099000(σε 24ωρη βάση, 365 μέρες το χρόνο) και προχώρησε σε συνεργασία με σύγχρονες ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ και ΔΙΚΤΥΟ ΙΑΤΡΩΝ σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας έτσι ένα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ Υψηλών Προδιαγραφών για τους ασφαλισμένους της.

Επίσης η ΕΘΝΙΚΗ είναι αποκλειστικός εκπρόσωπος (Αssociate Insurer) της εταιρίας JOHN HANCOCK στην Ελλάδα και διαχειρίζεται Ομαδικά Ασφαλιστικά Προγράμματα Πολυεθνικών εταιριών μέσω του συστήματος Pooling I.G.P.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
www.s-kad.gr /www.skad workshop.gr | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes