προγρ. Ομαδικής Ασφάλισης - INTERAMERICAN


Όλες οι επιχειρήσεις ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τη δραστηριότητά τους, καλούνται να ανταποκριθούν στις απαιτητικές και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές συνθήκες του σύγχρονου επιχειρηματικού κόσμου. Για να το πετύχουν, αναπτύσσουν στρατηγικές ώστε να διαφοροποιηθούν, τόσο σε επίπεδο προσφερομένων προϊόντων και υπηρεσιών, όσο και σε επίπεδο κόστους.

Ωστόσο, εκείνο που κάνει πραγματικά μια επιχείρηση να διαφοροποιείται και να ξεχωρίζει είναι οι άνθρωποι που εργάζονται γι' αυτήν. Αποτελούν τον πυρήνα, το πιο ζωτικό στοιχείο της για μια επιτυχημένη πορεία με παραγωγικά αποτελέσματα. Γι' αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό οι εργαζόμενοι στο σύνολό τους να εισπράττουν έμπρακτα την αναγνώριση, το σεβασμό και την προστασία.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ομαδική Ασφάλιση αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα μέσα που έχει στη διάθεσή της κάθε επιχείρηση, για να τους προσδώσει πραγματική αξία. Σημαντικές απαιτήσεις των εργαζομένων, όπως η πρόσβαση σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη, η συνεχής ροή εισοδήματος προς την οικογένεια(εάν από ασθένεια ή ατύχημα δεν μπορούν να εργασθούν), μια ικανοποιητική σύνταξη στην τρίτη ηλικία, κατά τεκμήριο δεν ικανοποιούνται απόλυτα από τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης. Αποτελεί, λοιπόν, κρίσιμη επιλογή και προτεραιότητα της επιχείρησης να τους παρέχει την πρόσθετη ασφάλεια που αναζητούν, κάθε στιγμή στη ζωή και στην εργασία τους.

Η INTERAMERICAN είναι ένας σημαντικός στρατηγικός εταίρος της επιχείρησής σας. Όντας ένας από τους ισχυρότερους χρηματοοικονομικούς ομίλους στη χώρα μας, μπορεί να σας προσφέρει με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτει, προγράμματα Ομαδικής Ασφάλισης που εξασφαλίζουν και προστατεύουν τους εργαζομένους σας, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Γιατί, εξασφαλίζοντας σήμερα τους ανθρώπους σας, εξασφαλίζετε το μέλλον σας!



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
www.s-kad.gr /www.skad workshop.gr | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes