Οχήματα - INTERAMERICAN


Ασφάλιση Αυτοκινήτου INTERAMERICAN: Χιλιόμετρα μπροστά...

Η INTERAMERICAN σας οδηγεί σταθερά στους δρόμους της ασφάλειας. Σας προσφέρει τρία προγράμματα ασφάλειας αυτοκινήτου, για να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες κάλυψης και στο δικό σας όχημα. Όλα τα προγράμματα έχουν οικονομικά ασφάλιστρα και περιλαμβάνουν πλούσιες καλύψεις και μοναδικά δωρεάν προνόμια.

Επιπλέον έχουν πρωτοποριακό τρόπο τιμολόγησης και επιβραβεύουν τον προσεκτικό οδηγό με εκπτώσεις «καλής οδήγησης». Απλοποιούν τη διαδικασία επιλογής καλύψεων και σας εξασφαλίζουν τις μοναδικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης και υποστήριξης της INTERAMERICAN.

Τα παρακάτω προγράμματα προσφέρονται για αυτοκίνητα, δίκυκλα και φορτηγά.

Ασφάλεια αυτοκινήτου με οδηγό τις ανάγκες σας

CLASSIC
Το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα

Το πρόγραμμα CLASSIC αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς, τους οδηγούς που θέλετε την απαραίτητη από το Νόμο ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου σας. Έχει ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή και αποτελεί το πιο πλούσιο «βασικό» πρόγραμμα ασφάλισης στην ελληνική αγορά, αφού περιλαμβάνει πλήρη Οδική Βοήθεια, 24ωρη Νομική Προστασία και παροχή ιατρικών συμβουλών.

EXTRA
Πλήρης προστασία από τους συνήθεις κινδύνους

Το EXTRA σχεδιάστηκε για εσάς που επιθυμείτε να αποκτήσετε μία πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου σας για τις πιο συνήθεις περιπτώσεις απώλειας ή καταστροφής, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρα, κ.λπ. Αποτελεί μια επιλογή που συγκεντρώνει εξαιρετικά πλεονεκτήματα και προσφέρεται σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή.

TOTAL
Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση

Το πρόγραμμα TOTAL απευθύνεται σε εσάς που αναζητάτε την πιο ολοκληρωμένη ασφαλιστική προστασία, συμπεριλαμβανομένης και της κάλυψης των ιδίων ζημιών. Για την απόλυτη εξασφάλισή σας απέναντι σε όλα τα πιθανά ενδεχόμενα, ακόμη και σε περίπτωση ατυχήματος με δική σας υπαιτιότητα. Είναι η ιδανική πρόταση ασφάλειας αυτοκινήτου για καινούργια οχήματα, χρηματοδοτούμενα ή μη.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
www.s-kad.gr /www.skad workshop.gr | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes