ΕΘΝΙΚΗ & ΠΑΙΔΙ

Kάθε πρόγραμμα παρέχει τον ιδανικό συνδυασμό καλύψεων που προσαρμόζεται στις ανάγκες και απαιτήσεις του ασφαλισμένου, με ασφάλιστρο που ανταποκρίνεται στις οικονομικές του δυνατότητες:

Απόλυτη Προστασία γι'αυτούς που θέλουν τη μέγιστη δυνατή κάλυψη ανεξάρτητα από τις παροχές του κοινωνικού ταμείου τους.
Oλοκληρωμένη Προστασία ένα πρόγραμμα που απευθύνεται όσους θέλουν κάλυψη των δαπανών υγείας, συμπληρωματικά με τη χρήση του κοινωνικού ασφαλιστικού τους φορέα.
Oλοκληρωμένο πρόγραμμα ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε πελάτες που θέλουν κάλυψη των δαπανών νοσηλείας τους, συμπληρωματικά με τη χρήση του κοινωνικού ασφαλιστικού τους φορέα και με προσιτό κόστος.
Νέο Συμπληρωματικό πρόγραμμα, απευθύνεται σε εσάς που κάνετε χρήση του κοινωνικού φορέα ασφάλισης και επιθυμείτε συμπληρωματική κάλυψη των δαπανών υγείας, προκειμένου να εξασφαλίσετε αξιοπρεπείς συνθήκες νοσηλείας για εσάς και την οικογένειά σας (καλύπτοντας ταυτόχρονα και την πρωτοβάθμια περίθαλψη με προσιτό κόστος).
Oικονομικό και Eιδικό πρόγραμμα για όσους έχουν ισχυρές καλύψεις από κοινωνικά ασφαλιστικά ταμεία και ομαδικά ασφαλιστήρια εργοδοτών και θέλουν πρόσθετη κάλυψη για σοβαρά περιστατικά.
Ειδικό Plus για όσους έχουν ισχυρές καλύψεις από κοινωνικά ασφαλιστικά ταμεία ή ομαδικά ασφαλιστήρια εργοδοτών, θέλουν συμπληρωματική κάλυψη για σοβαρά περιστατικά αλλά επιθυμούν και να διατηρήσουν μελλοντικά, το υψηλό επίπεδο νοσοκομειακής περίθαλψης μετά την αποχώρησή τους από το ομαδικό ασφαλιστήριό τους.
Πλεονεκτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε πελάτες ευρύτερων κοινωνικών στρωμάτων που επιθυμούν κάλυψη με υψηλά ανώτατα όρια και προκαθορισμένη μικρή συμμετοχή του ασφαλισμένου.

Προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο η Eθνική Ασφαλιστική αγκαλιάζει με τη φροντίδα του "Eθνική & Yγεία" το πιο πολύτιμο αγαθό: Tην υγεία. Tη δική σας και της οικογένειάς σας.


Για να γνωρίζετε καλύτερα...

Kάλυψη εξόδων νοσηλείας
Καλύπτονται όλα τα έξοδα που θα πραγματοποιηθούν εντός του νοσοκομείου και σχετίζονται με την αιτία της νοσηλείας. Ειδικά για τις αμοιβές των ιατρών, όλων των ειδικοτήτων, ορίζονται ανώτατα όρια της αμοιβής τους.

Eπίδομα νοσηλείας σε δημόσιο νοσοκομείο
Στα προγράμματα Απόλυτη Προστασία και Ολοκληρωμένη Προστασία,
ο ασφαλισμένος επιδοτείται με 150€ την ημέρα και για διάρκεια νοσηλείας μέχρι και 30 ημέρες αν νοσηλευθεί σε δημόσιο νοσοκομείο και η εταιρία δεν καταβάλλει για την νοσηλεία αυτή έξοδα νοσηλείας. Το επίδομα νοσηλείας αυξάνεται κατά 50% στις περιπτώσεις χειρουργικής επέμβασης και νοσηλείας σε μονάδα εντατικής παρακολούθησης.
Στο Oλοκληρωμένο και στο Συμπληρωματικό,
ο ασφαλισμένος επιδοτείται με 88€ την ημέρα και για διάρκεια νοσηλείας μέχρι και 30 ημέρες αν νοσηλευθεί σε δημόσιο νοσοκομείο και η εταιρία δεν καταβάλλει για την νοσηλεία αυτή έξοδα νοσηλείας. Το επίδομα νοσηλείας αυξάνεται κατά 50% στις περιπτώσεις χειρουργικής επέμβασης και νοσηλείας σε μονάδα εντατικής παρακολούθησης
Στο Πλεονεκτικό παρέχεται επίδομα νοσηλείας ίσο με το 20% του ανώτατου ορίου δωματίου και τροφής (613€) την ημέρα μέχρι 15 ημέρες νοσηλείας ή εφάπαξ χειρουργικό επίδομα 60% του πίνακα αμοιβών χειρουργών ανάλογα με τη βαρύτητα της χειρουργικής επέμβασης. Επίσης εφόσον γίνει χρήση οποιουδήποτε άλλου ασφαλιστικού φορέα, δίδεται στον ασφαλισμένο επίδομα ίσο με το 20% του ποσού που καλύφθηκε από τον ασφαλιστικό φορέα αφού πρώτα αφαιρεθεί το ποσό απαλλαγής.

Διαγνωστικές εξετάσεις
Στα προγράμματα Απόλυτη Προστασία και Ολοκληρωμένη Προστασία καλύπτονται τα έξοδα διαγνωστικών εξετάσεων μέχρι και 1.500€ ετησίως με 10% συμμετοχή του ασφαλισμένου και έως τη συμπλήρωση του 65ου έτους της ηλικίας του. Στο Ολοκληρωμένο και στο Συμπληρωματικό πρόγραμμα καλύπτονται τα έξοδα διαγνωστικών εξετάσεων μέχρι και 876€ ετησίως. Μόνη προϋπόθεση είναι οι εξετάσεις να πραγματοποιούνται στα συμβεβλημένα με την Εθνική Ασφαλιστική διαγνωστικά κέντρα.

Έξοδα χειρουργικής επέμβασης χωρίς νοσηλεία σε νοσοκομείο
Σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης που δεν απαιτείται νοσηλεία, καταβάλλονται τα έξοδα χειρουργικής επέμβασης, έξοδα χειρουργείου, αμοιβή χειρουργού και αναισθησιολόγου, σύμφωνα με τον πίνακα ιατρικών αμοιβών. Ειδικά στο Πλεονεκτικό καλύπτονται τα έξοδα σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης και χημειοθεραπείας ή ακτινοθεραπείας.
Έξοδα επείγουσας μεταφοράς ασθενούς
Καλύπτονται τα έξοδα επείγουσας μεταφοράς για νοσηλεία του ασθενούς με κάθε μεταφορικό μέσο, μέσα στην ίδια χώρα που συνέβη το περιστατικό. Για το Πλεονεκτικό το ανώτατο όριο ευθύνης της Εταιρίας για επείγουσα αερομεταφορά ανέρχεται στο ποσό των €6.130 (10 x Ανώτατο όριο εξόδων για Δωμάτιο + Τροφή).

Eπίδομα τοκετού 1500
Το συγκεκριμένο επίδομα προβλέπεται για τις ασφαλισμένες που έχουν επιλέξει τα προγράμματα Απόλυτη Προστασία και Ολοκληρωμένη Προστασία. Σ' αυτή την περίπτωση καταβάλλεται επίδομα 2.000€ και 1500€ αντίστοιχα, για τοκετό που θα συμβεί τουλάχιστον δύο χρόνια μετά την έναρξη της ασφάλισης.


Όλα τα προγράμματα εξασφαλίζουν...

Aσφάλιση για μια ζωή
Kάθε πρόγραμμα μπορεί να εξασφαλίσει ισόβια τον ασφαλισμένο τον /τη σύζυγο και τα παιδιά.

Διάρκεια νοσηλείας
Όλα τα προγράμματα προβλέπουν ως μέγιστη διάρκεια νοσηλείας από την ίδια αιτία, τις 365 ημέρες.

Eλεύθερη επιλογή νοσοκομείου
Ο ασφαλισμένος σε οποιοδήποτε από τα επτά προγράμματα υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής δικαιούται να επιλέξει με απόλυτη ελευθερία το νοσηλευτικό ίδρυμα που επιθυμεί, στην Ελλάδα ή το Εξωτερικό, χωρίς κανένα περιορισμό. Σε περίπτωση χρήσης συμβεβλημένου με την εταιρία ιδιωτικού ή δημόσιου νοσηλευτικού ιδρύματος, υπάρχει προνομιακή μεταχείριση.

Για οδηγίες σε περίπτωση νοσηλείας κάντε κλικ εδώ

Eλεύθερη επιλογή θέσης
Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επιλέξουν όποια θέση δωματίου επιθυμούν, μέχρι και τη θέση Α'. Ειδικά οι ασφαλισμένοι που έχουν το Πλεονεκτικό πρόγραμμα μπορούν να επιλέξουν μέχρι και την θέση δωματίου Lux
.

Aσφάλιση εξαρτωμένων μελών
Οι ίδιες παροχές και τα προνόμια που απολαμβάνει ο ασφαλισμένος μπορούν να επεκταθούν και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. Eξαρτώμενα μέλη θεωρούνται ο/η σύζυγος και τα παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών. Tα παιδιά καλύπτονται σαν εξαρτώμενα μέλη μέχρι και την ηλικία των 25 ετών. Στη συνέχεια, εφ' όσον ασφαλισθούν με δικό τους ασφαλιστήριο, καλύπτονται ισόβια.

Έκπτωση ασφαλίστρου
Για την ελάφρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού, η Eθνική Aσφαλιστική προβλέπει σε όλα της τα προγράμματα έκπτωση ασφαλίστρου κατά 20% για τον/την σύζυγο, 30% για το 1ο παιδί, 40% για το 2ο παιδί, 50% για το 3ο παιδί. Δωρεάν ασφάλιση από το 4ο παιδί και άνω.

Φοροαπαλλαγή
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, τα ασφάλιστρα ζωής, ατυχημάτων και υγείας μειώνουν το φόρο εισοδήματος.

Συμπληρωματική λειτουργία
Kάθε πρόγραμμα μπορεί να λειτουργήσει επικουρικά είτε με κάποιο ταμείο ασφάλισης, είτε με οποιοδήποτε ομαδικό ασφαλιστήριο, εξυπηρετώντας έτσι καλύτερα τις ανάγκες του ασφαλισμένου.




Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
www.s-kad.gr /www.skad workshop.gr | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes