safe family - Groupama Φοίνιξ

Οι καλύτερες στιγμές της ζωής σας είναι συνδεδεμένες με την οικογένειά σας. Γι΄αυτό η φροντίδα της και η προστασία της είναι τόσο σημαντική για εσάς.

Το Safe Family σας προσφέρει κάλυψη για ό,τι σοβαρότερο μπορεί να διαταράξει την ισορροπία της οικογένειάς σας: την απώλεια ζωής, τη μόνιμη ανικανότητα, 10 βαριές ασθένειες και την απώλεια εισοδήματος.


Η Groupama Φοίνιξ είναι δίπλα σας και σας στηρίζει με:
Την ομαδοποίηση των καλύψεων, με υψηλά κεφάλαια, ώστε να καλύπτονται οι σύγχρονες ανάγκες. Με το ενιαίο Safe Family, πέραν της ωφέλειας σε επίπεδο καλύψεων, έχετε σημαντική ωφέλεια και σε επίπεδο τιμής, αφού το τελικό τιμολόγιο είναι πολύ φθηνότερο από το άθροισμα των επιμέρους τιμών ανά κάλυψη

Καλύψεις

  • Απώλεια ζωής από ατύχημα ή ασθένεια
    Kαταβολή στους δικαιούχους του ασφαλισμένου κεφαλαίου που μπορεί να ξεκινά από €25.000 έως €250.000.
  • Μόνιμη ολική ανικανότητα
    Καταβολή στον ασφαλισμένο του ασφαλισμένου κεφαλαίου, σε περίπτωση που τεθεί μόνιμα ολικά ανίκανος για εργασία λόγω ατυχήματος ή ασθένειας.
  • Επίδομα 10 σοβαρών ασθενειών
    Αποζημίωση του επιλεγμένου ασφαλισμένου κεφαλαίου σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος υποστεί ένα από τα παρακάτω: έμφραγμα μυοκαρδίου, εγκεφαλικό επεισόδιο, εγχείρηση by-pass, νεφρική ανεπάρκεια, παράλυση, απώλεια όρασης, απώλεια δύο άκρων, μεταμόσχευση μεγάλων οργάνων, πάρκινσον, καρκίνος.
  • Απώλεια εισοδήματος από ατύχημα ή ασθένεια
    Η κάλυψη αυτή προβλέπει την καταβολή μηνιαίου ποσού στον ασφαλισμένο σε περίπτωση που καταστεί ανίκανος για εργασία, συνέπεια ασθένειας ή ατυχήματος.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
www.s-kad.gr /www.skad workshop.gr | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes