Ασφάλεια Μεταφορών - ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Τα προγράμματα ασφάλισης μεταφορών, δίνουν τη δυνατότητα στις μικρές και μεγάλες εισαγωγικές ή εξαγωγικές επιχειρήσεις, να δραστηριοποιούνται πιο ενεργά εφ’όσον έχουν εξασφαλίσει την ασφαλή διακίνηση των εμπορευμάτων τους.

Με τα προγράμματα ασφάλειας μεταφορών σας παρέχεται η προστασία που χρειάζεστε από τυχόν ζημιογόνα γεγονότα και επιτρέπει σε εσάς που ασχολείστε με το εμπόριο να αναλαμβάνετε με μεγαλύτερη σιγουριά εμπορικούς κινδύνους, επεκτείνοντας τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.

Ιδιαιτέρως, όταν το κόστος είναι ένα μικρό ποσοστό της εμπορικής αξίας των αντικειμένων, ενώ το όφελος είναι κυρίως η εξασφάλιση των συμφερόντων σας και η βιωσιμότητα της επιχείρησής σας.

Η ασφάλεια μεταφορών των εμπορευμάτων στην Ελλάδα πλήττεται ιδιαιτέρως από τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες της εποχής.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη ανταποκρινόμενη στις υψηλές ανάγκες και απαιτήσεις της συγκεκριμένης αγοράς, είναι δίπλα σας με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών και με σύγχρονα προγράμματα ασφάλισης όλων των ειδών των εμπορευμάτων, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων μηχανημάτων όπως και φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
www.s-kad.gr /www.skad workshop.gr | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes