Οχήματα - ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Επιλέγοντας ασφαλιστική κάλυψη για το αυτοκίνητό σας, θέλετε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε συνεχή, αξιόπιστη, ολοκληρωμένη υποστήριξη και, το σημαντικότερο, ξεκάθαρες ασφαλιστικές καλύψεις και παροχές.

Όλα τα παραπάνω μπορεί και έχει τη δυνατότητα να σας προσφέρει η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΙΣ - ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ μέσω ολοκληρωμένων ασφαλιστικών προγραμμάτων και παροχών που, πέρα από την υποχρεωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης προς τρίτους, σας εξασφαλίζουν τόσο την πλήρη κάλυψη του οχήματός σας .όσο και την κάλυψη του οδηγού αλλά και των επιβαινόντων σε αυτό.

Επιπλέον:

Σε περίπτωση που εμπλακείτε σε τροχαίο ατύχημα, είτε μικρό είτε μεγάλο, με ένα τηλεφώνημα, 24 ώρες το 24ωρο, στο 2109409582, συνεργάτης μας έρχεται το ταχύτερο δυνατόν στον τόπο του ατυχήματος και αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες του ατυχήματος. Συμπληρώνει τη Δήλωση Ατυχήματος, όπως και το Έντυπο του Φιλικού Διακανονισμού, φωτογραφίζει τα εμπλεκόμενα στο ατύχημα οχήματα, παίρνει στοιχεία τυχόν μαρτύρων, συμβουλεύει τον ασφαλισμένο για περαιτέρω ενέργειες και επιπλέον φροντίζει για τη μεταφορά του ακινητοποιημένου λόγω του ατυχήματος ασφαλισμένου οχήματος στο πλησιέστερο συνεργείο.

Η εταιρία μας σας προσφέρει Κάλυψη Οδικής Βοήθειας, μέσω της INTERPARTNER ASSISTANCE, η οποία δημιουργήθηκε για το σύγχρονο οδηγό, και θα σας κάνει να νιώσετε πραγματική ασφάλεια σε οποιαδήποτε δύσκολη στιγμή και αν βρεθείτε.
Με τη συμμετοχή της εταιρίας μας στο σύστημα του Φιλικού Διακανονισμού, εξασφαλίζουμε εμείς, στον κάθε ασφαλισμένο μας, μετά από ατύχημα για το οποίο δεν ευθύνεται, την άμεση και γρήγορη πληρωμή προς αποκατάσταση της βλάβης που έχει υποστεί

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
www.s-kad.gr /www.skad workshop.gr | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes