Αστική Ευθύνη - INTERAMERICAN


Σας καλύπτει για ζημιές που μπορεί να προξενηθούν σε τρίτους από την επαγγελματική σας δραστηριότητα. Οι κατηγορίες επαγγελματιών που περιλαμβάνονται στα προγράμματα αυτά είναι οι ιατροί και οι φαρμακοποιοί, οι πολιτικοί μηχανικοί και αρχιτέκτονες, φοροτεχνικοί-λογιστές, δικηγόροι, διαμεσολαβούντες και οι Tour Operators.

Αστική Ευθύνη Τουριστικών Μονάδων
Το πρόγραμμα Αστική Ευθύνη Τουριστικών Μονάδων καλύπτει την ευθύνη που έχετε ως ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων ή / και ξενοδοχειακών μονάδων, για αποζημιώσεις που διεκδικούν οι πελάτες σας, για ατυχήματα (σωματικές βλάβες ή / και υλικές ζημιές), που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια διαμονής τους στο χώρο της επιχείρησής σας.

Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Γιατρών
Η Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Ιατρών της INTERAMERICAN είναι ένα ειδικά μελετημένο και σύγχρονο πρόγραμμα που απευθύνεται σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και παρέχει κάλυψη αστικής ευθύνης για αποζημιώσεις που μπορεί να διεκδικήσουν ασθενείς τους.

Άλλες καλύψεις Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης

  • Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Φαρμακοποιών
  • Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Δικηγόρων
  • Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Πολιτικών Μηχανικών / Αρχιτεκτόνων
  • Επαγγελματική Αστική Ευθύνη TourOperators

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Εργοδότη
Σας καλύπτει για την αστική ευθύνη που έχετε ως εργοδότης και των αντιπροσώπων σας για εργατικά ατυχήματα σε υπαλλήλους ή εργάτες που απασχολούνται στην επιχείρησή σας.

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Προϊόντος
Με την ασφάλεια αυτή καλύπτεστε εάν είστε κατασκευαστής, εισαγωγέας ή έμπορος για αποζημιώσεις που θα υποχρεωθείτε να καταβάλλετε σε τρίτους για σωματικές βλάβες ή/και υλικές ζημιές που θα προκληθούν από τη χρήση ελαττωματικού προϊόντος.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
www.s-kad.gr /www.skad workshop.gr | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes